En RINGLÖS GUSTA!!!??

Nä hon är inte ringlös men jag har inte hittat ett bra namn till henne. hon är ett Original Gehrken och Söner. Ett av de stora slagen i tyskland som använder sig av de bästa duvorna från de bästa slagen . I det här fallet är det en hona av Heremans och Prange Blod, via Tyske mästaren Dirk deBeer. DeBeer köpte Gus från en annan Tysk mästare (,Röper) som har krossat allt motstånd i Tyskland de sista Åren med sina Heremans duvor. Gus är en helbror till Gust Janssens OLYMPIADE 003,den uppmärksamme läsaren reagerar naturligtvis här,"Gust Jansen"?  jo det var Gust Jansen som gjorde resultaten men Leo Heremans köpte honom och intregerade Olympiade i sin stam.  GUS  gjorde fantastiska resultat som ettåring och fick bära namnet " Goede Jaarling" sedemera döptes han om av sin nya ägare till GUST (AU)GUST JANSEN)
Gust har när han kom till Dirk deBeer gett med Jeff linjen o Kl.Dirklinjen en mängd med första pris tagare och dessutom en Olympia duva för Tyskland
På mödernet en ren Prange efter Ringlose blodet,här har Tysklands bästaduva 802 en stor del i stamtavlan.
Jag tänker precis som alla som vill få framgång att man skaffar det bästa som kan fås för att sätta på det bästa jag har just nu alltså blir hon avelshona i hop med mina bästa.
GUSTA
STAMTAVLAN
"SVENSK"Stamtavla

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Avelsduvor till salu

8 1 5 !!!!!!

Träning,hur mycket och när.