fredag 27 mars 2015

TACK,ÖRESUNDS KLUBBEN

Varför tack?
 Jo,för att det görs något för brevduvesporten.  Nu hoppas jag att ALLA går med i klubben. Här finns det framtidstänket jag efterlyst, kan vara det som behövs i en insomnad sport ,där väldigt lite görs i positiv riktning.
Hemsidan www.oresundsbrevduvan.se

14 kommentarer:

Anonym sa...

Framtiden? Är det inte i den klubben som de som på egen hand lyckades förstöra resultatrapportering och nationslsläppen förra året!? Bojkotta dårarna!

Bengt Ask Brevduvor sa...

Nä,det var andra "dårar "som förstörde säsongen 2014

Anonym sa...

Håll käften Anonym!

Var glad att det finns folk som vågar gå emot strömmen och bryta nya vägar!

Mvh/din Ledsagare

Anonym sa...

Hej Bengt!
Jag är medveten om att det är varken min eller din uppgift att forma Öresunds klubben men ...
Vore det inte mer vettigt om klubbens medlemmar skulle komma ifrån Öresunds regionen?
Tack för orden!
Med sports hälsning från Öresunds området.

Bengt Ask Brevduvor sa...

Ja.Kanske,men eftersom vårt antal av medlemmar har sjunkit så drastiskt är den här varianten bättre för mig än nationaltävlingar. Här har vi dessutom möjlighet till lite social samvaro efter säsongen.
Jag kommer aldrig kunna ha något att göra med mästerskapen,men en fantastisk chans för alla se som har det intresset. Själv vill jag ha fler hemensamma ungdjurs tävlingar,i år blir det inget ,men om jag eller andra arbetar för det kan det bli ett annat år. Egentligen borde Köpenhamn också bara med

Anonym sa...

Kan inte alla medlemmar hitta på lite nya tävlingar? Jag menar, några gillar inte Nationaler , andra gillat inte kortdistans, andra inte långdistans, andra inte att tävla från norr, andra inte innan midsommar, andra inte i Augusti, andra inte om smålänningar kör kabinen, andra inte om burarna ser ut så där, andra inte om de släpps tidigt, andra inte om de där jäklarna är flygledare, andra inte om Sthlm är med, andra inte om man flyger därifrån osv��

Ingen tävling blir värd något då det alltid är något fel på just den och " jag satsar hellre på den andra"
Framtidstänk? Pyttsan! Ytterligare några ankor i en ankdamm...

Anonym sa...

Svenska förbundet
Smålandsförbundet
Göteborgsförbundet
Öresundsföreningen
:)
Sen kan Nyköping o Örebro kanske bilda svealandsförbundet

Bra att vi håller ihop.

Anonym sa...

Jag tror att Öresundsklubben kommer att bli bra. Vill man inte va med så slipper man. Man får lov att ha åsikter naturligtvis, Men på förbundmötet var där inga. Märkligt.

Bengt Ask Brevduvor sa...

Det fina med öresundsklubben är att det blir prisutdelning och priser till de som ska hedras

Anonym sa...

"Blogger Bengt Ask Brevduvor sa...
Ja.Kanske,men eftersom vårt antal av medlemmar har sjunkit så drastiskt är den här varianten bättre för mig än nationaltävlingar."

... antal av medlemmar har sjunkit så drastiskt - kan inte Öresundsklubben motverka! Öresundsklubben har ungefär samma riktning som förbundets national tävlingar dock kortare släpp.
Och det är just därför kommer prislistor se konstiga ut. Det är alldeles för stora avstånd mellan medlemmarna! Och nu pratar vi om kort och medeldistans.
När längre fram i framtiden blir några medlemmar kvar i Göteborg, Stockholm och Malmö, var i helskotta ska ni släppa duvor?

Anonym sa...

öresundsklubben är och har alltid varit " vi ordnar tävlingar för oss i närområdet och skiter i alla andra"! Kan vi dessutom klå förbundet på pengar när vi kör transporter så är det toppen'
Det var de där herrarna och Nyköping som trasslade med förra årets nationaltransporter så det bara blev skit av den säsongen.
Osportsligt utav helvete!!!!
Utan det där gänget hade inte Smålands och göteborgsförbundet funnits!
Sportens framtid? Låt mig småle

Bengt Ask Brevduvor sa...

Känner du så är det synd. Min spontana skrivande är förstås gjord på vad jag känner just när jag "fattar pennan".jag ser öresundsklubben som en möjlighet för det nya tänket. Jag förstår att det finns mycket negativa tankar efter förra årets dunderfiaskon i förbundet men att hålla fast vid det gamla, hjälper inte och att skylla på öresundsklubben
för 2014 års fiasko verkar fel.
Jag är som alla förstått för öresundsklubben, eftersom de just lnbjuder alla från trelleborg till helsingborgs distriktet på väst sidan och även oss på östsidan + även de lite norrut. Helt underbart, med konkurrens

Anonym sa...

Vart ligger skillnaden mellan förbundet och Öresunds tankar på konkurrens? Öresunds har väl många fler söderflygningsr så de som bor norrut är väl chanslösa i mästerskap???!
Och ett absolut rungande nej till att Öresunds är framtiden!!!!!
Unket revirpissande är mer korrekt

Anonym sa...

Var bor du?