tisdag 7 juli 2015

Mitt 700.e inlägg

Det här är mitt 700, e inlägg och egentligen  en kort sammanfattning av de här 6-7 årens skrivande.Det som har varit roligt är att intresset  för bloggen har ökat och ökar hela tiden. Vissa dagar har det varit så många som nästan 300 besök. Nu har jag haft över 70.000 besökare efter en koll har jag konstaterat att det är 106.000 sedan jag började få statistik. Just nu är det ca 100 besök per dag.
Mitt syfte var från början att sprida medvetande om brevduvesport. Sedan har det blivit en hel del skryt om mina egna duvor. Jag tror att öppenhet om våra duvor är  viktigt för att utveckla brevduveaveln i Sverige,det sämsta för brevduveaveln är hemligheter om varifrån våra bästa kommer.
Sedan har jag skrivit en hel del på "sidorna"om min alkoholism,där jag också har en önskan om att ärligt föra budskapet vidare till dem som fortfarande lider.
F.ö har djävulsdansen som gick på TV kommit ut som bok i dagarna.
Förbundet har fått lite ovett när jag tyckt att det varit för mycket dåligheter.  Tror att det är nyttigt att någon talar om när det blir fel.
Jag förstår att folk kan reagera på det jag skriver och då vill jag att det ges kommentarer. Jag har aldrig raderat en kommentar eftersom jag tycker att det är viktigt att folk gör sin röst hörd oavsett om det är kritik mot mig eller mot mitt skrivande. Jag önskar,som jag tidigare skrivir att  förbundsstyrelsen  hade varit villig till diskussion  med medlemmarna om de små sakerna,inte bara det som gäller stadgar och annat tråkigt
Att jag lätt blir manisk har alla förstått när det gäller mitt skrivande om Sprint och nu på senare tid om Harry. Jag har bett om förslag om vad jag ska skriva om och ber ännu en gång om hjälp med förslag.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Skriv om hur det är i Belgien!
Medlemskap i klubb, distrikt, förbund.
Och vad det kostar att vara medlem där.
Vad finns för mästerskap där?
Och vad kostar det att tävla där?

Tack!

Bengt Ask Brevduvor sa...

Jag ska försöka se vilket material jag kan få tag på

Anonym sa...

angående antal besök på din sida.
det är inte så svårt att få många titta förbi ens sida.
det räcker att skriva ett välkänt namn t.ex. "figo" och så alla som söker just det namnet på google hamnar där.
har haft själv en amatör hemsida tidigare.