Sundsvall hastigheter just nu

Serguey Lopez  har 1330  2st

Fyll gärna på med nya resultat . Genom att "kommentera "!
DINO DEDIC ÖREBRO HAR 1360. (ADDE)
JOAKIM W HELSINGBORG HAR 2 ST 14.33

Kommentarer

Anonym sa…
Min kommentar får bli en citat av en vän från holland.

"Our federation cancelled all races for this weekend. Our government advised to be very careful with the transport of live animals. These weather condition are very rare in Holland and we believe it’s better to take no risks."

Den här sidan startade jag för jag har en naiv tro att folk som sätter in duvor till tävling skulle vara lntresserade av hur det gått för andra på samma tävling. Jag fick själv uppgiften om Serguey. Resten har Adde bidragit med och han var inte ens med. Samtidigt som jag ser på min statistik att många har läst just den här sidan förvånar det mig att ingen vill bidra med egna resultat.
Ang. Förra kommentaren, ja jag hade inte heller velat riskera mina. Vi har släppare som ska se till att vi får en bra tävling,de borde agerat. Samtidigt är det min åsikt, jag är ju känd för att vara för rädd om mina duvor.Problemet är egentligen att vi inte har någon aning om hur duvorna ska skötas om under transport och släpp. Om Berlin blir en bra tävling är det tur med vädret som är enda förutsättninģen för det.
Unknown sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Populära inlägg i den här bloggen

Avelsduvor till salu

Träning,hur mycket och när.

8 1 5 !!!!!!