fredag 4 december 2015

FRÅGOR och SVAR en ny sida

Jag har själv saknat möjligheten att få svar på vissa frågor jag haft,när det gäller Brevduvesport, Hur är det då med andra ,tänker jag! Alla som nyss börjat med duvor har väl många frågor ?
Du som varit med länge kanske har något som Du grubblat på? Jag vet långt ifrån allt,men den här sidan  kanske ger dig möjlighet att få de svaren du velat ha ,genom  kommentarer från andra duvgubbar som vet!
Det enda som jag,personligen är proffs på är Alkoholism,som säkert också kan ha sina frågor hos de svenska duvgubbarna.
Fråga på , på sidan Frågor och Svar 

10 kommentarer:

Farre sa...

Hej Benkt kan du skriva nåt om Kipp au
d sohne

Bengt Ask Brevduvor sa...

Ja visst kan jad det, De är verkligen aktuella. Måste hämta mer info.

Anonym sa...

Hej Bengt!

Så som jag har uppfattat/ upplevt och hört av andra om dig så är det bara pengar som gäller i din värld. Du köper och säljer och säljer allt som du får eller kommer till din ägo samt är full upptagen med detta därför du kommer aldrig nånstans.Hur många av dina vänner har du svikit va ärlig nu?
slutligen kan jag säga att du verkar inte veta eller förstå ett skit om duvor. När blev du SM? för 30 år sedan? då tycker jag att du ska bevisa för alla att du kan om duvor och bli SM vinnare i modern tid. Jag ger dig 2 år att bevisa detta till alla. Det ända du verkar älska är pengar inte duvor.

Bengt Ask Brevduvor sa...

Oj!!
Blir lite ledsen när jag såg den här kommentaren. Att ärligt säga hur många vänner jag svikit är svårt. Genom åren har det säkert blivit några som känt sig svikna,hur många vet jag inte. Jag vet att min avsikt är inte att skada eller svika. Ang. mitt penga begär är det inte så stort att jag kan leva på det. Jag säljer duvor men inte så många att jag får ihopa till fodret. Min önskan med min blogg är att jag skall kunna hjälpa andra i brevduvesporten och kanske få bra resultat och slippa hamna efter som jag gjort.
Men

Anonym sa...

du som är så kritisk mot bengt, tänk på det att man kan lära sig av inte positiva saker också, nu menar jag hur man inte ska göra! i det här högutvecklade brevduvelandet finns 3 (jag känner) som tänker som man ska. en av är bengt. låt honom vara! allt han skriver i sin blogg om olika uppfödare runt om i världen har jag lärt mig mycket av! du ska bara ignorera de saker du inte tycker hos bengt och ta åt dig de saker du tror du kan utvidga dina kunskaper med!

bengt! du lovade tidigare att du tar reda på hur mästerskapen beräknas i andra land. väntar fortfarande på ditt svar. men jag har tålamod! :)

ge inte upp och bara fortsätt!
mvh, en annan gamling

Farre sa...

OBS du som är så kritisk mot bengt .man behöver inte köpa duvor av Benkt du behöver inte läsa ingen kan tvinga nån till nånting om man inte vill själv

Bengt Ask Brevduvor sa...

Meningen med sidan,frågor och svar, som man hittar på höger sids bland "sidorna",var att vi kunde ha en disskutions platform om vanliga frågor kring duvsporten. Nu blev det mer en kritik mot min person,det var synd att fokus hamnade på mina fel och brister.

Farre sa...

Hej Benkt kan du skaffa bra artiklar om kipp aud sohne dem Tyskarna Tack

Bengt Ask Brevduvor sa...

Visst Farre,men jag ska bara skaffa in lite information,just nu är jag inte i form
Bengt

Imre Balog sa...

Kom igen Benkt man ska inte ge efter visa obildade mänskor som fatar nål sund för nybörjare at se dessa otrevliga skriveri jag skulle gärna stela upp omkring avel min lärare Hesselberg i Danmark var duktig hopas på frågor HELSNING Imre-Balog