torsdag 10 augusti 2017

L E I S E G A N G

Om RAINER LEISEGANG gjorde jag ett inlägg,för snart två år sedan.
Ett av de mest lästa någonsin.
RAINER OCH GERLINDE
LEISEGANG s avelsslag

Eftersom Rainer ska till Dapirace,vill han betala sin skuld på en kopp kaffe,han har till mig sedan förra inlägget. Han har också bet mig att publisera lite relam för honom,här kommer den.

Ett avde bästa avelsslagen i Tyskland,är utan tveckan det från RAINER LEISEGANG. Det är sedan 2009,uppbyggt på essduvor eller syskon till,internationella essduvor. Som t.ex. från Ulrich Lemmens och Patrik Lismont.
Dessutom har hela tiden ,tillförts duvor av de linjer som gjort topplaceringar på tävlingar mot tusentals motståndare
Att få resultat genom att årligen få sina duvor testade hos andra internationellt kända toppslag ,är det sättet Rainer sorterar sitt material .
80 ungar testas i år av slag från Belgien,Hoĺland,polen Tyskland och Danmark I dags läget benämns Lei segang som det slag som har mest avelsframgångar i
Belgien av Tyskar

Avelsslaget består av 20 par som alla genomgår en sträng sortering. Har en duva inte presterat något efter 3 år,tas den ur aveln.
En ung hane som visade sina kvaliteer refan som ett åring var Prince Ulli från Ulrich Lemmens. En annan som gjorde intryck direkt är witte Leeuw som gav NISA Hos L o M Baertsson ,0634-15-2019 är ytterligare en som hos Casaert-Senegal gjort stort intryck i Belgien
Mer,a  reultat och stamtavlor,kan ni få genom att höra av er till :     leisegang-tauben@t-online.de

Eftersom Rainer kommer till Dapirace den 26-8-17 är det en stor möjlighet att få ungar till Danmark då
Inga kommentarer: