E`DET FÖR MYCKET BEGÄRT???

Skulle vi kunna få information från förbundsstyrelsen om vad som händer i förbundet ?
Det är väl inte för mycket begärt att jag som undersåte ,får  lite (sann) information om vad som händer?
Mycket rykten om vad som hänt med tryckpressen, resultat körningen m.m.
Vad jag fått höra har tryckpressen lämnats tillbaka och vi kommer att bli ett rikt förbund som redan i år kan bjuda sina medlemmar på kostnaden för national tävlingarna. Underbart,men...har allt löst sig? Har vi så bra ekonomi som att vi verkligen kan få gratis transporter? Jag vet inte och ingen annan heller,eller vet förbundet något som vi inte får kännedom om? Vad hände med tryckpressen ? Var allt så illa hanterat? Hade det använts för eget bruk? ÄR ALLA RYKTEN SANNA? Var kommer de i från?
DAGS ATT LÄGGA PAPPREN PÅ BORDET!!

Det är inte OK när det sprids rykten om  medlemmar ,vilkas liv blir förstörda. Ännu mer illa är det om ryktena sanktioneras av förbunds styrelse medlemmar.
Allt detta hade kunnat undvikits genom en modern öppenhet från förbundet.. Vi har kanaler (hem sidan) som hade det gjort lätt för Kock och kompani att öppet och ärligt  redovisa vad som hänt.

Resultaten ,anledningen till att vi tävlar, fungerar inte.Även där florerar rykten. Att skylla på enskilda medlemmar håller inte. Ansvaret ligger på förbundsstyrelsen,högsta ansvar för förbundet har Ordföranden.
Om det nu visar sig att det är omöjligt att få ut prislistor. Är det styrelsens ansvar att se till att det kommer ut ,i alla fall preliminära prislistor på de genomförda national tävlingarna. Vi har sista nationaltävlingen på lördag och förbundet kan inte presentera en lista över vilka som överhuvudtaget kan vara aktuella att få topplaceringar i den totala SM tävlingen.

En preliminär lista på de tre genomförda tävlingarna hade inte varit för mycket begärt

Frågan är om förbundet vill ha insyn i vad som händer? Vill styrelsen dela med sig om information eller ska vi i förbundet  fortsätta ha noll information?

Kommentarer

Anonym sa…
Hej Bengt!!!!

Bästa inlägget på länge.Håller helt med dig att det är för dåligt att förbundet inte informerar.

Sen ett av ryktena som spred sig ringde jag till en i förbundsstyrelsen för att få bekräftat och ja det stämde enligt denna styrelsemedlem .Sen har förbunds ordföranden gått ut med att det inte alls var så !!!!!

Sen samma sas det även av samma person att förbunds listorna på Hudiksvall var färdiga men så bad jag om att få dom så var det en annan sak .För jag har ej fått några .

För övrigt tycker jag där är bra folk i förbunds styrelsen men dom vet nog inte vad dom skall göra .

M.v.H
Tony Olsson
Ferens sa…
Hej!
Till alla brevduve tjejer och brevduvegubbar
Lite info om ryktes floran
Jag vill bemöta M.Kochs påstående om att jag talat osanning och därmed skapat ryktes spridning .Att han, sen skulle ha någon som helst makt att dela ut straff. Är ju löjligt.
Telefon tipset till Länsstyrelsen
Om jag nämnt några tänkbara namn till M.Koch så är det han som spridit dom vidare .M.Koch har med andra ord själv satt fingret på den utpekade personen. Och därmed startat ryktets spridning.
Att Lunds bf brev skulle bidra till ryktes spridningen är också en spark i luften från M.Koch
Läs Bent Ask:s blogg. Väldigt tydligt vem han anser vara den stora ryktes spridaren.
Till alla med duvsport som hobby
Lägg mer energi på att stoppa sabotage av den typ som Småland och duvsporten varit utsatta för denna säsong. Omedvetet eller medvetet så skapar man en dålig bild av vår underbara hobby .

Med Sportsliga Hälsningar
Chauffören

Populära inlägg i den här bloggen

Avelsduvor till salu

8 1 5 !!!!!!

Träning,hur mycket och när.